A megrendelés, fizetés és átvétel menete

Tisztelt Megrendelő!

Első lépésben Önnek ki kell töltenie az MEGRENDELŐ LAP oldalon található űrlapot. Kérem töltsön ki minden rovatot, mert ellenkező esetben nem tudja megrendelését elküldeni részemre. Ha megkaptam e-mailben az Ön megrendelését, akkor én 1-2 napon belül visszaigazolom a megrendelést. Amennyiben szükséges további kérdéseket teszek fel Önnek, illetve a nem megfelelő minőségű képek küldése esetén új képek küldésére fogom felkérni Önt.

A fizetés az űrlapon kiválasztott módon történik. Utalásos, illetve online fizetés esetén a fizetéshez szükséges adatokat a viszaigazoló emailben fogja megkapni. Az űrlapon megadott ár az érvényes kialkudott ár! Azt csak a törzsvásárlói kedvezmény csökkentheti, amit a viszaigazolásban jelzek. Ön a rendelés elküldésével elfogadta azt. A rajz átvétele személyesen csak Sopronban lehetséges. Egyéb átvétel, csak postán, futáron keresztül. A személyes átvétel előtt mindig telefonos egyeztetés szükséges. Kérem a határidő lejárata előtt érdeklődjön telefonon és egyeztessen velem az átvétel időpontja és helyszíne végett.

ÁRAK: (érvényes visszavonásig)

A Forint árak kiszámíthatók a megrendelő lapon!

Kontúros rajz (színezés nélkül)

Rajzolandó
arcok száma
Csak arc, mellig Arc kis testtel Arc kis testtel, kiegészítőkkel
(pl. autó, épület, kutya stb.)
Egy 18 € 21 € 25 €
Kettő 21 € 25 € 27 €
Három 25 € 27 € 29 €
Négy 27 € 29 € 31 €
Öttől – tízig 5 € / arc 7 € / arc 9 € / arc

Fekete-Fehér vagy Barna rajz

Rajzolandó
arcok száma
Csak arc, mellig Arc kis testtel Arc kis testtel, kiegészítőkkel
(pl. autó, épület, kutya stb.)
Egy 25 € 29 € 30 €
Kettő 29 € 33 € 33 €
Három 32 € 36 € 39 €
Négy 36 € 39 € 43 €
Öttől – tízig 10 € / arc 14 € / arc 16 € / arc

Színes rajz (vegyes színekkel)

Rajzolandó
arcok száma
Csak arc, mellig Arc kis testtel Arc kis testtel, kiegészítőkkel
(pl. autó, épület, kutya stb.)
Egy 29 € 32 € 33 €
Kettő 33 € 36 € 39 €
Három 36 € 40 € 46 €
Négy 39 € 45 € 48 €
Öttől – tízig 12 € / arc 15 € / arc 17 € / arc

A megadott árak A3 méretű rajzra vonatkoznak! Az A4 méret esetén -5%, az A2 méret esetén +5%-kal módosul az ár.
Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t és nem is kerülnek felszámításra, alanyi ÁFA-mentesség okán.

Tíz arc felett egyedi árajánlat kérése szükséges!

Törzsvásárlói kedvezmény -10%

Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Mennyi idő alatt készül el a rajz?

  Egy rajz a rajzolandó személyek számától és a kívánságoktól függően a várakozáshoz képest viszonylag gyorsan elkészíthető, de az ütemezési miatt, a megrendeléstől számítva 4-6 nap múlva
  vehető át.
 2. Hogy tudom megrendelni a rajzot?

  A rajzot a megrendelő oldalon lehet megrendelni. A jobb adminisztrálhatóság érdekében csak akkor küldjön e-mailban megrendelést, ha a megrendelő oldal valamilyen okból nem működik.
 3. Hogy tudom átvenni a rajzot?

  A rajzot személyesen előzetes telefonos egyeztetés után Sopronban, Mörbischben (Ausztria), vagy postai kiszállítással az Ön által megadott címen veheti át.
 4. Ha hagyományos képeim (papír alapú) vannak, akkor hogyan juttathatom el?

  Papíralapú fotók személyes átvételére csak Sopronban van lehetőség. Fényképek postai küldése csak telefonos egyeztetés után lehetséges.
 5. Mennyibe kerülnek a rajzok?

  A rajzok árai a megrendelés menüpont / Árak almenüben található táblázatban láthatók Euróban. Ha Ön kiváncsi a forint árra is, akkora megredelőlapon lévő kalkulátor kiszámolja Önnek.
 6. A postai küldés mennyit időt vesz igénybe?

  A postai kézbesítés a feladást követően Magyarországra és Ausztriába egyaránt körülbelül 2-5 napot vesz igénybe. Az Európai Unió területén belül körülbelül 4-7 nap alatt kézbesítik a megrendelést.
 7. Milyen technikával készülnek a rajzok?

  A rajzok általában vegyes technikával készülnek. Grafit ceruza, akvarell festék, vagy akvarell ceruza, és különböző vastagságú filctollak. Néha előfordul digitális technika is.
 8. Mekkora méretű a rajzlap?

  A rajzlap mérete alapból A3 (30cm x 42cm). Bizonyos esetekben Ön kérheti A4 (21cm x 30cm) illetve A2 (42cm x 60cm) méretben is. Amennyiben 5 arcnál többet szeretne egy lapra rendelni, úgy csak A2-es méretben van erre lehetőség.
 9. Mi a legrövidebb határidő és van-e ilyenkor felár?

  A legrövidebb határidő 2 munkanap. Csak előzetes megbeszélés során vehető igénybe. Ebben az esetben 15% felárat számítok fel.
 10. Ha több rajzot rendelek van-e kedvezmény?

  Ha legalább három rajzot rendel egyszerre, Ön már Törzsvásárlói Kártyára jogosult ami után -10% kedvezmény jár.
 11. Lehet-e ismert személyről is rajzot rendelni és az milyen árban van?

  Természetesen ismert személyről is lehet karikatúrát rendelni, ennek ára bármely más megrendeléshez hasonlóan kiszámolható a Megrendelő oldal menüpont alatt. Megrendelés előtt érdemes körülnéznie a Karikatúrák menüpont alatt, mivel ott számos hírességről készült karikatúra nyomatát vásárolhatja meg.
 12. Lehet-e a rajzról digitális képet is kérni és annak van-e felára?

  Az elkészült rajzról kívánságra digitális változatot is csinálok PDF formátumban. Ennek az ára 4 EUR.
 13. Lehet-e a rajzról a végleges kidolgozás előtt vázlatot kérni?

  Vázlatot és előtanulmányt a megrendelt rajzról nem készítek. A referencia munkák kellő támpontot adnak ahhoz hogy Ön eldönthesse, hogy mire számíthat.

Törzsvásárlói kártya

Ön a második megrendelés után törzsvásárlói kártyát kap, amely -10% árengedményre jogosítja. A kedvezmény a harmadik megrendelés során vehető igénybe. A kártya névreszóló, más személy részére nem ruházható át. Amennyiben Ön nem kapta meg a kártyát, kérem, a harmadik megrendelés alkalmával jelezze azt. A kártyát e-mailban küldöm el, hogy Ön kényelmesen tudja a számítógépén tárolni. A megrendelés alkalmával elég jeleznie a jogosultságát, annak érvényeségét én a saját adatbázisomban is ellenőrizni tudom. Természetesen igény esetén a kártyát kinyomtatott formában is az Ön rendelkezésésére bocsátom.