A megrendelés, fizetés és átvétel menete

Tisztelt Megrendelő!

Első lépésben Önnek ki kell töltenie az MEGRENDELŐ LAP oldalon található űrlapot. Kérem töltsön ki minden rovatot, mert ellenkező esetben nem tudja megrendelését elküldeni részemre. Ha megkaptam e-mailben az Ön megrendelését, akkor én 1-2 napon belül visszaigazolom a megrendelést. Amennyiben szükséges további kérdéseket teszek fel Önnek, illetve a nem megfelelő minőségű képek küldése esetén új képek küldésére fogom felkérni Önt.

A fizetés az űrlapon kiválasztott módon történik. Utalásos, illetve online fizetés esetén a fizetéshez szükséges adatokat a viszaigazoló emailben fogja megkapni. Az űrlapon megadott ár az érvényes kialkudott ár! Azt csak a törzsvásárlói kedvezmény csökkentheti, amit a viszaigazolásban jelzek. Ön a rendelés elküldésével elfogadta azt. A rajz átvétele személyesen csak Sopronban lehetséges. Egyéb átvétel, csak postán, futáron keresztül. A személyes átvétel előtt mindig telefonos egyeztetés szükséges. Kérem a határidő lejárata előtt érdeklődjön telefonon és egyeztessen velem az átvétel időpontja és helyszíne végett.

ÁRAK

A Forint árak kiszámíthatók a megrendelő lapon!

Portrékarikatúrák

Rajzolandó arcok száma Csak arc, mellig Arc kis testtel
(Az alanyok ábrázolása ülve vagy állva kellékek, kiegészítők nélkül)
Arc kis testtel, kiegészítőkkel és történettel
(Az alanyok ábrázolása egy helyzetben, kívánság szerint, használati tárgyakkal, állatokkal, épülettel stb.)
fekete/fehér színes fekete/fehér színes fekete/fehér színes
Egy 27 € 30 € 32 € 36 € 37 € 41 €
Kettő 32 € 35 € 39 € 42 € 42 € 45 €
Három 38 € 41 € 45 € 48 € 46 € 50 €
Négy 43 € 46 € 51 € 54 € 52 € 55 €
Öttől – tízig (Csak A2 méretben) 11 €/arc 13 €/arc 15 €/arc 17 €/fő 18 €/fő 20 €/fő

Portrérajzok (Csak A3 méretben rendelhető, maximum 3 arc)

fekete-fehér / barna mellkép fekete-fehér / barna egészalakos színes mellkép színes egészalakos
1 arc 2 arc 3 arc 1 arc 2 arc 3 arc 1 arc 2 arc 3 arc 1 arc 2 arc 3 arc
30 € 40 € 50 € 40 € 50 € 60 € 50 € 60 € 70 € 60 € 70 € 80 €

A megadott árak 4 főig A3 méretű rajzra vonatkoznak! Az A4 méretre max 2 fő rajzolható. Az A2 méret esetén öt főig +10%-kal módosul az ár. Öt fő felett a táblázatban látható árak érvényesek.
Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t és nem is kerülnek felszámításra, alanyi ÁFA-mentesség okán.

Tíz arc felett egyedi árajánlat kérése szükséges!

Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Mennyi idő alatt készül el a rajz?

  Egy rajz a rajzolandó személyek számától és a kívánságoktól függően a várakozáshoz képest viszonylag gyorsan elkészíthető, de az ütemezési miatt, a megrendeléstől számítva 4-6 nap múlva
  vehető át.
 2. Hogy tudom megrendelni a rajzot?

  A rajzot a megrendelő oldalon lehet megrendelni. A jobb adminisztrálhatóság érdekében csak akkor küldjön e-mailban megrendelést, ha a megrendelő oldal valamilyen okból nem működik.
 3. Hogy tudom átvenni a rajzot?

  A rajzot személyesen előzetes telefonos egyeztetés után Sopronban, Mörbischben (Ausztria), vagy postai kiszállítással az Ön által megadott címen veheti át.
 4. Ha hagyományos képeim (papír alapú) vannak, akkor hogyan juttathatom el?

  Papíralapú fotók személyes átvételére csak Sopronban van lehetőség. Fényképek postai küldése csak telefonos egyeztetés után lehetséges.
 5. Mennyibe kerülnek a rajzok?

  A rajzok árai a megrendelés menüpont / Árak almenüben található táblázatban láthatók Euróban. Ha Ön kiváncsi a forint árra is, akkora megredelőlapon lévő kalkulátor kiszámolja Önnek.
 6. A postai küldés mennyit időt vesz igénybe?

  A postai kézbesítés a feladást követően Magyarországra és Ausztriába egyaránt körülbelül 2-5 napot vesz igénybe. Az Európai Unió területén belül körülbelül 4-7 nap alatt kézbesítik a megrendelést.
 7. Milyen technikával készülnek a rajzok?

  A rajzok általában vegyes technikával készülnek. Grafit ceruza, akvarell festék, vagy akvarell ceruza, és különböző vastagságú filctollak. Néha előfordul digitális technika is.
 8. Mekkora méretű a rajzlap?

  A rajzlap mérete alapból A3 (30cm x 42cm). Bizonyos esetekben Ön kérheti A4 (21cm x 30cm) illetve A2 (42cm x 60cm) méretben is. Amennyiben 5 arcnál többet szeretne egy lapra rendelni, úgy csak A2-es méretben van erre lehetőség.
 9. Mi a legrövidebb határidő és van-e ilyenkor felár?

  A legrövidebb határidő 2 munkanap. Csak előzetes megbeszélés során vehető igénybe. Ebben az esetben 15% felárat számítok fel.
 10. Ha több rajzot rendelek van-e kedvezmény?

  Ha legalább három rajzot rendel egyszerre, Ön már Törzsvásárlói Kártyára jogosult ami után -10% kedvezmény jár.
 11. Lehet-e ismert személyről is rajzot rendelni és az milyen árban van?

  Természetesen ismert személyről is lehet karikatúrát rendelni, ennek ára bármely más megrendeléshez hasonlóan kiszámolható a Megrendelő oldal menüpont alatt. Megrendelés előtt érdemes körülnéznie a Karikatúrák menüpont alatt, mivel ott számos hírességről készült karikatúra nyomatát vásárolhatja meg.
 12. Lehet-e a rajzról digitális képet is kérni és annak van-e felára?

  Az elkészült rajzról kívánságra digitális változatot is csinálok PDF formátumban. Ennek az ára 4 EUR.
 13. Lehet-e a rajzról a végleges kidolgozás előtt vázlatot kérni?

  Vázlatot és előtanulmányt a megrendelt rajzról nem készítek. A referencia munkák kellő támpontot adnak ahhoz hogy Ön eldönthesse, hogy mire számíthat.